Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je account opzeggen - selektaevents / Agencia de organizacion de bodas y eventos en Madrid
78112
post-template-default,single,single-post,postid-78112,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5,woocommerce-no-js,et_bloom,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17859

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je account opzeggen

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je account opzeggen

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je account opzeggen

Badoo verwijderen is actually de meeste gevallen niet moeilijk. Als je zelf je een profile hebt gemaakt en je hebt nog toegang, dan kan je in vijf simpele stappen je profiel wissen.

Hoe je een ongewenst Badoo profiel kunt verwijderen dat je zelf niet hebt aangemaakt of waar je geen toegang meer toddler hebt lees je aan het eind van dit artikel.

Verwijderen via de desktop

  • Nadat je bent ingelogd klik je op je profielnaam. Klik hierna op het tandwieltje ( ) om bij je instellingen te komen.
  • Scroll naar beneden toddler de optie a€?Account verwijderena€?. Klik hierop.
  • Nu verschijnt er een popup met een paar opties. Kies de optie a€?Je account verwijderena€? en klik vervolgens op a€?Verdera€? (onder de grote blauwe knop).

Tijdens de laatste stap moet je bevestigen dat je echt wilt opzeggen. Omdat Badoo natuurlijk geen gebruikers wil verliezen proberen ze je om te kopen home je 3 dagen gratis Superkrachten te geven als je nu annuleert. Actually ervan uitgaand dat je daadwerkelijk je account wilt opzeggen moet je bij deze stap wederom niet op de grote blauwe knop klikken, maar op het linkje daaronder came across de tekst a€?Je profile verwijderen’.

Fantastic victory. Je hebt je Badoo profiel nu gewist. Krijg je spijt, dan kan je binnen een maand je membership laten herstellen. Mocht je dit willen, neem dan communications op satisfied de Badoo helpdesk. Zij sturen je dan een e-mail satisfied een link om de verwijdering ongedaan te maken.

Verwijderen via de app op je telefoon

  1. Start de Badoo software en klik op het eating plan icoontje.
  2. Klik op het tandwieltje naast je profielfoto.
  3. Nu ben je in de instellingen terechtgekomen. Scroll naar beneden totdat je de optie a€?Account’ ziet. Klik hierop.
  4. Nu krijg je een aantal opties te zien. Om je profile volledig te wissen kies je de onderste optie met de tekst a€?Account verwijderen’.
  • Badoo gaat nu proberen om je op andere gedachten te brengen. Laat je niet afleiden en kies nogmaals voor a€?Account verwijderen’ en klik op verder.
  • Je bent er bijna: in een laatste poging om je-te laten blijven gaan ze nu proberen je om te kopen came across gratis Superkrachten. Negeer dit en klik helemaal onderaan op de link a€?Nee, verwijder mijn membership’.
  • In de laatste stap moet je een reden opgeven (kies er een pass away je leuk vindt) en klik nogmaals op a€?Account verwijderen’.

Als je deze stappen doorlopen hebt, is actually je Badoo profiel weg. Internet als wanneer je je profiel wist via de computer geldt ook hier dat je levels binnen 30 dagen hersteld kan worden, mocht je dit willen. Hierna was je profile definitief weg.

Tot slot kan je nog de app van je telefoon verwijderen, want pass away heb je niet meer nodig. Doe dit via iTunes of yahoo Enjoy, of op de manier pass away je gewend curved om programs van je telefoon te verwijderen.

Ongewenst Badoo account verwijderen

Het komt ook voor dat mensen een profile bij Badoo hebben dat trueview ze niet zelf hebben aangemaakt. Of Badoo informatie van Facebookprofielen heeft geschraapt en hier eigen profielen mee heeft aangemaakt of dat mensen zonder te weten een profile hebben aangemaakt omdat ze bijvoorbeeld op een spam e-mail van Badoo hebben geklikt try niet helemaal duidelijk.

Hoe dan ook, als er een Badoo profiel bestaat found jouw naam, foto en gegevens en jij hebt zelf hiervan geen inloggegevens dan try dit natuurlijk erg vervelend.

Jarenlang had been het erg lastig om hier vanaf te komen omdat Badoo niet meewerkte aan verwijderverzoeken. Maar inmiddels hebben ze een pagina aangemaakt waarop je kan aangeven dat je profiel uit de yahoo zoekresultaten verwijderd moet worden, ook als je geen wachtwoord hebt.

Je profiel verwijderen via de speciale Badoo verwijder pagina

Kom je niet van je Badoo accounts af via een van de bovenstaande manieren en levert de helpdesk ook niets op? Vul dat het formulier op de volgende pagina in om je profiel uit Bing te verwijderen:

Verwijderen via Bing

Mocht je accounts na 14 dagen nog steeds te vinden zijn in Google, dan kan je ook immediate bij yahoo een verzoek tot verwijdering indienen.

Gemma Castejón Mendiola
gcastejonmendiola@gmail.com

Wedding & Event Planner Community Manager Secretaria de Dirección

No hay comentarios

Publica un comentario

Pin It on Pinterest

× ¡¡¡Escríbenos!!!