Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je accounts opzeggen - selektaevents / Agencia de organizacion de bodas y eventos en Madrid
78438
post-template-default,single,single-post,postid-78438,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5,woocommerce-no-js,et_bloom,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17859

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je accounts opzeggen

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je accounts opzeggen

Badoo verwijderen: In 5 SIMPELE stappen je accounts opzeggen

Badoo verwijderen is actually de meeste gevallen niet moeilijk. Als je zelf je een profile hebt gemaakt en je hebt nog toegang, dan kan je in vijf simpele stappen je profiel wissen.

Hoe je een ongewenst Badoo profiel kunt verwijderen dat je zelf niet hebt aangemaakt of waar je geen toegang meer tot hebt lees je aan het eind van dit artikel.

Verwijderen via de tgpersonals kod promocyjny computer system

  • Nadat je curved ingelogd klik je op je profielnaam. Klik hierna op het tandwieltje ( ) om bij je instellingen te komen.
  • Scroll naar beneden tot de optie a€?Account verwijderena€?. Klik hierop.
  • Nu verschijnt er een popup found een paar opties. Kies de optie a€?Je profile verwijderena€? en klik vervolgens op a€?Verdera€? (onder de grote blauwe knop).

Tijdens de laatste stap moet je bevestigen dat je echt wilt opzeggen. Omdat Badoo natuurlijk geen gebruikers wil verliezen proberen ze je om te kopen doorway je 3 dagen gratis Superkrachten te geven als je nu annuleert. Actually ervan uitgaand dat je daadwerkelijk je account wilt opzeggen moet je bij deze stap wederom niet op de grote blauwe knop klikken, maar op het linkje daaronder found de tekst a€?Je levels verwijderen’.

Big success. Je hebt je Badoo profiel nu gewist. Krijg je spijt, dan kan je binnen een maand je account laten herstellen. Mocht je dit willen, neem dan get in touch with op met de Badoo helpdesk. Zij sturen je dan een e-mail fulfilled een connect om de verwijdering ongedaan te maken.

Verwijderen via de application op je telefoon

  1. Start de Badoo application en klik op het diet plan icoontje.
  2. Klik op het tandwieltje naast je profielfoto.
  3. Nu ben je in de instellingen terechtgekomen. Scroll naar beneden totdat je de optie a€?Account’ ziet. Klik hierop.
  4. Nu krijg je een aantal opties te zien. Om je levels volledig te wissen kies je de onderste optie met de tekst a€?Account verwijderen’.
  • Badoo gaat nu proberen om je op andere gedachten te brengen. Laat je niet afleiden en kies nogmaals voor a€?Account verwijderen’ en klik op verder.
  • Je bent er bijna: in een laatste poging om je te laten blijven gaan ze nu proberen je om te kopen met gratis Superkrachten. Negeer dit en klik helemaal onderaan op de link a€?Nee, verwijder mijn profile’.
  • In de laatste stap moet je een reden opgeven (kies er een die je leuk vindt) en klik nogmaals op a€?Account verwijderen’.

Als je deze stappen doorlopen hebt, are je Badoo profiel weg. Net als wanneer je je profiel wist via de desktop geldt ook hier dat je membership binnen 30 dagen hersteld kan worden, mocht je dit willen. Hierna is actually je accounts definitief weg.

Toddler slot kan je nog de app van je telefoon verwijderen, desire pass away heb je niet meer nodig. Doe dit via iTunes of yahoo Enjoy, of op de manier pass away je gewend bent om apps van je telefoon te verwijderen.

Ongewenst Badoo membership verwijderen

Het komt ook voor dat mensen een profile bij Badoo hebben dat ze niet zelf hebben aangemaakt. Of Badoo informatie van Facebookprofielen heeft geschraapt en hier eigen profielen mee heeft aangemaakt of dat mensen zonder te weten een membership hebben aangemaakt omdat ze bijvoorbeeld op een junk e-mail e-mail van Badoo hebben geklikt was niet helemaal duidelijk.

Hoe dan ook, als er een Badoo profiel bestaat met jouw naam, foto en gegevens en jij hebt zelf hiervan geen inloggegevens dan try dit natuurlijk erg vervelend.

Jarenlang got het erg lastig om hier vanaf te komen omdat Badoo niet meewerkte aan verwijderverzoeken. Maar inmiddels hebben ze een pagina aangemaakt waarop je kan aangeven dat je profiel uit de yahoo zoekresultaten verwijderd moet worden, ook als je geen wachtwoord hebt.

Je profiel verwijderen via de speciale Badoo verwijder pagina

Kom je niet van je Badoo levels af via een van de bovenstaande manieren en levert de helpdesk ook niets op? Vul dat het formulier op de volgende pagina in om je profiel uit Google te verwijderen:

Verwijderen via yahoo

Mocht je membership na 14 dagen nog steeds te vinden zijn in Bing, dan kan je ook direct bij Google een verzoek tot verwijdering indienen.

Gemma Castejón Mendiola
gcastejonmendiola@gmail.com

Wedding & Event Planner Community Manager Secretaria de Dirección

No hay comentarios

Publica un comentario

Pin It on Pinterest

× ¡¡¡Escríbenos!!!