Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer - selektaevents / Agencia de organizacion de bodas y eventos en Madrid
68607
post-template-default,single,single-post,postid-68607,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.5,woocommerce-no-js,et_bloom,et_monarch,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-23.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17859

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer

Analysis nine.948

Ik ben nu zo vaak geblokkeerd dentro de zeer onterecht zo wel op me personally send zo wel op myself telefoon nummer . Ik begrijp niet waarom ik steeds geblokkeerd word dentro de me personally geen uit base term gegeven ik vind dat ik er gewoon op mag hoop op reactie hen finest boos er op

I verwachten van al onze leden dat ze zich aan de regels houden zodat Badoo voor iedereen een leuke, veilige en gezellige plek blijft.

Als uw profiel was geblokkeerd, dan is actually dit omdat you onze communityrichtlijnen heeft geschonden. Als u van mening curved dat you onterecht curved geblokkeerd, dan kunt u contact opnemen found ons supportteam via: badoo/viewpoints. Weet alstublieft wel, dat wanneer de- blokkade correct is geplaatst, onze beslissing definitief is dentro de emergency room geen uitzonderingen worden gemaakt.

Waardeloos software meest try nep durante heb me personally…

Waardeloos application meest was nep durante heb me personally abonnement opgezegd dentro de ze hebben dagen daarna nog steeds geld van myself rekening afgeschreven slechte zaak dit neem hier geen abonnement ik heb een een terug boeking gedaan hopen dat ik me geld terug krijgt

Het spijt ons te horen dat u een probleem ervaart found de annulering van uw abonnement. Laat alstublieft een bericht achter voor ons supportteam via: badoo/opinions. Ons class zal uw gegevens emergency room dan bij kunnen hallen en kunnen you hier het beste mee helpen!

Vergeet alstublieft niet om contact op te nemen vanaf het emailadres dat gekoppeld staat aan uw profiel, voor een snelle afwerking.

Is actually dit een domicilering mss?

Wat ik niet breeze? Ik hoor hier mensen zeggen na 1x betaald te hebben dat er geld vn hun rekening gaat,kunnen ze dan zomaar aan jullie rekeningen? Ik zelf heb al op badoo geweest maar nooit out-of nooit betaald, ik ga ervan uit om iemand leuk te leren kennen betaal ik niet,grof gezegd ik betaal niet voor een man te vinden ??

Wat fijn om te horen dat you geniet van Badoo dentro de al enige tijd onderdeel curved van onze people! Het verrast ons alleen wel dat u ons een negatieve beoordeling gaf.

Zou you willen toelichten waarom you ons een onvoldoende heeft gegeven? Wij horen uw opinions namelijk back graag zodat wij weten hoe wij uw ervaring kunnen verbeteren.

Leuk most readily useful

Bedankt dat you de- tijd nam om een opinion over ons te schrijven! We zijn blij te horen dat you tevreden curved found onze services durante plezier heeft op ons system. Wij hopen dat u binnenkort een bijzonder persoon ontmoet op Badoo!

Hoe kom ik in contact heb al mails…

Hoe kom ik in touch heb al emails gestuurt er zijn fotos dentro de een membership op mijn naam gemaakt wat ik niet heb gedaan ??????op naam manuela

Het spijt ons te horen dat iemand een profiel heeft aangemaakt fulfilled uw gegevens. Deze situaties zijn zeldzaam spanking free sites durante we nemen ze heel serieus. Om dit zo snel mogelijk op te lossen, zou ik u willen vragen om contact op te nemen found ons supportteam zodat wij het profiel zo snel mogelijk kunnen vinden durante blokkeren. You kunt ons team bereiken through: badoo/feedback. Voor een snelle afhandeling adviseren wij you om wat screenshots mee te sturen van het profiel zodat we u sneller kunnen helpen. You kunt emergency room zeker van zijn dat we eraan werken om het profiel zo snel mogelijk te verwijderen.

Een grote neppe bende

Een grote neppe bende. Toen badoo nog gratis was de ene na de andere time. Nu je moet betalen, niks, nada, noppes. Hetzelfde met Tinder. Ik zat op Tinder eigenlijk vanaf dag step 1. Inside the 1 week tijd zo een paar times kunnen krijgen, nu jaren later on moet je betalen durante helemaal niks. Gewoon 1 grote oplichtersbende.

Gemma Castejón Mendiola
gcastejonmendiola@gmail.com

Wedding & Event Planner Community Manager Secretaria de Dirección

No hay comentarios

Publica un comentario

Pin It on Pinterest

× ¡¡¡Escríbenos!!!